Relatiegeschenken, cadeaumanden en eindejaars geschenkmanden in Turnhout

We helpen u graag met al uw wensen op het gebied van relatiegeschenken, cadeaumanden en eindejaarstoernooi geschenkmanden. We kunnen deze voor u klaar zetten, bezorgen en per post opsturen.

Het is bij ons mogelijk om per koerier de door u bestelde producten binnen de 3 uur te ontvangen of te bezorgen binnen een straal van 30 kilometer vanaf onze winkel aan de Nieuwe Kaai 7 in Turnhout aan een prijs van 16,35 Euro inclusief BTW.

Waar staat Casa N°7 bekend om?

– Zelf ingevoerde wijnen met hoge internationale waarderingen
– Wijn- en champagneglazen, gin&tonic glazen, whisky en rum tumblrs en cognac ballonglazen van RCR Cristalleria
– Spirits zoals whisky, rum, gin, cognac, mezcal, tequila, porto, sherry, limoncello
– Speciaalbieren uit België
– Geurlampen en vloeistof van Ashleigh&Burwood
– Geurkaarsen van Woodwick

Indien u wenst kunt u met ons een (telefonische) afspraak maken of per e-mail via info(apestaart)casanumber7.be uw wensen kenbaar maken.

Voor wie zijn cadeaumanden en relatiegeschenken?

Cadeaumanden en relatiegeschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen aan vrienden, familieleden, klanten en zakelijke partners. Of u nu op zoek bent naar een geschenk voor een verjaardag, jubileum, bruiloft, of gewoon om uw dankbaarheid te tonen, cadeaumanden en relatiegeschenken zijn een persoonlijke manier om uw waardering te tonen. Als u in Turnhout woont of werkt, zijn er tal van mogelijkheden om cadeaumanden en relatiegeschenken te kopen in deze prachtige Belgische stad.

Een van de beste plaatsen om cadeaumanden en relatiegeschenken te kopen in Turnhout is bij ons. Met ons ruime assortiment winkels kunnen we een Breed scala aanbieden met betrekking tot unieke geschenken, variërend van Italiaanse producten tot handgemaakte flessen of prachtige geurlampen.Wij bieden u ook op maat gemaakte cadeaumanden en relatiegeschenken aan, die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Heeft u nog andere wensen dan willen we graag met u meedenken aan personalisatiemogelijkheden, waardoor u uw geschenk een persoonlijk tintje kunt geven.

Kan ik zakelijk cadeaumanden en relatiegeschenken bij Casa N°7 aankopen?

Als u op zoek bent naar cadeaumanden en relatiegeschenken voor zakelijke doeleinden helpen wij u graag verder. Wij hebben ervaren met bezorgen dan wel met (inter)nationale verzendingen. Bedrijven kunnen relatiegeschenken kopen op factuur.

Een andere optie voor zakelijke relatiegeschenken is om geschenkmanden bij ons aan te kopen en ons te voorzien van de juiste bedrijfslogo’s en andere branding om ze nog persoonlijker te maken.

Wij hebben ook biologische en biodynamische producten voor een duurzaam en verantwoord cadeaumand of relatiegeschenk.

De waardering van casanumber7.be bij Trustprofile Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 304 reviews.