Mobiele Gin-Tonic Bar Huren of Gin-Tonic Tasting op Locatie

Een mobiele gin-tonic en cocktailbarbar huren en gin-tonic tasting met absolute klasse en sfeer. Voor een snelle offerte, ook voor onze mobiele cocktailbar Conny, kunt u een e-mail sturen naar bar(apestaart)casanumber7.be. Wij zijn ook in staat om een totaal concept voor u te realiseren. Ons motto is: kwaliteit is een keuze! Daarom verkiezen wij ervoor om een high-end mobiele bar in te zetten met eventueel als toevoeging een humidor gevuld met longgiller sigaren. Een mobiele gin-tonic bar huren zorgt voor sfeer op elk evenement: bruiloften, bedrijfsfeesten, etcetera. Al onze klanten zijn keer op keer erg enthousiast over onze manier van werken en dat maakt ons nog enthousiaster. Een privé of deelname aan een gin-tonic tasting kan in onze bar. Ook voor op locatie kunt u een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren. Een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren kunnen wij verzorgen geheel naar uw wensen. Op deze pagina leggen wij middels foto’s en tekst de betekenis van een sfeervolle gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren uit. Wij maken gebruik van ‘Conny’, een bohemian style gerenoveerde paardentrailer. 

Op de afbeelding hieronder staat een espressomachine voorin de paardentrailer: deze heeft plaats moeten maken zodat we meer ruimte hebben voor cocktails. In uitzonderingen wordt de ruimte voorin gebruikt voor een mobiele biertap en/of het schenken van bubbels (champagne, prosecco, cava).

Wij hebben goede ervaringen van onze klanten met het verhuren van de mobiele gin-tonic bar. Hieronder enkele voorbeelden waarbij we altijd de keuze bieden uit meerdere premium gin&tonic’s. Uiteraard geserveerd met veel ijs en botanicals indien nodig.

mobiele gin cocktailbar huren

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende mogelijkheiden: koffie, sigaren, gin-tonics, highball cocktails

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren

Steigerhouten gin-tonic bar te huur

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin-tonic bar met klasse stijlvol aangekleed
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Verzorgde gin&tonics op uw evenement
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin-tonic bar met personeel met kennis van zaken
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Proef verschillende gin&tonics
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Gin&Tonic tasting voorzien van alles
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin bar in België en Nederland
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
GIN-TONIC TASTING IN ONZE BAR
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
8 Pure gins op tafel om te combineren met tonics
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Sfeervolle mobiele gin-tonic bar

Een gin-tonic tasting bij Casa N°7 is een wereldreis langs 8 verschillende smaken en aroma’s in een gezellige setting. Van kruidig, tot citrus, floraal, exotisch en zoet. Daarnaast worden er bewust gins met verschillende alcoholpercentages naast elkaar gezet in combinatie met uiteenlopende tonics.  De 8 gins proeven we puur en met verschillende tonics. Tot slot serveren wij jullie favoriete gin-tonic naar keuze in een echt ballon glas. Aan het einde van de avond zijn alle gin en tonics te koop. De tasting vindt plaats achterin onze espressobar waar iedereen het gezellig kan maken met elkaar!

Privé gin-tonic tasting:

Indien u een gin-tonic tasting op locatie wenst kunt u een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar bar(apestaart)asanumber7.be. Graag vernemen wij het aantal personen, de locatie, datum en eventuele andere wensen. Uiteraard is het ook mogelijk een gin-tonic tasting te organiseren in onze eigen degustatieruimte.

Deelname aan een niet-privé tasting kan vanaf 35€ per persoon met minimaal 10 personen. Voor data en andere vragen kunt u e-mailen.

Vanwege de grote vraag en ter aanvulling van onze tastings in de espressobar bieden we de mogelijkheid om onze locatie af te huren voor een privé sigaren, whisky, rum en gin-tonic tasting. Anderzijds zijn wij in staat met onze mobiele gin-tonic bar (in verschillende uitvoeringen) te verplaatsen binnen België. Voor een offerte bij ons in Turnhout op een andere locatie kunt u contact met ons opnemen via bar(apestaart)casanumber7.be.

Het aanbod qua mobiele gin-tonic bar huren

Mobiele gin-tonic bar huren:

Een mobiele gin-tonic bar huren voor een bedrijfsevenement of feest is mogelijk met personeel. Afhankelijk van uw keuze kunt u de kosten kosten beperken of juist kiezen voor een complete invulling van uw event. 

Indien u besluit een mobiele gin-tonic bar in te zetten kunt u er vanuit gaan dat uw gasten tijdens en achteraf enthousiast zijn en losser praten over het ‘onderwerp van de gelegenheid’ tijdens het evenement. Het voordeel is dat de gasten enthousiast worden gemaakt en ook met gasten buiten hun ‘kring’ een gesprek aan gaan. Daarnaast geven onze producten vanwege de hoge kwaliteit een blijvende herinnering met positieve associatie.

Wij werken graag met professionele bartenders met goede opleiding. Indien u interesse heeft in een op maat gemaakte offerte graag de antwoorden op onderstaande vragen te e-mailen naar bar(apestaart)casanumber7.be. U bent niet verplicht alle antwoorden in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken op 014-411278.

  1. Wilt u een omschrijving geven van het evenement?
  2. Hoeveel personen verwacht u op het evenement?
  3. Hoeveel cocktails of gin-tonics wilt u presenteren? Op basis hiervan kunnen we u een gepersonaliseerd aanbod doen qua budget. Indien het betalend is, graag informatie hoe u de afhandeling ziet.
  4. Is er een datum bekend?
  5. Hoeveel uur wilt u de bar inzetten en kunt u een begin en eindtijd aangeven? Meestal is onze bar op 1 locatie operationeel voor 3 uur vanwege de hoge personeelskosten.
  6. Heeft u telefoon- en adresgegevens en eventueel een BTW-nummer voor de offerte? We vernemen graag voor welke locatie u een offerte wenst.

Onze klanten kennen ons via de winkel, mond-tot-mond reclame, events of vinden ons via internet. Indien u wenst kunt u voor een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren op locatie een e-mail sturen naar bar(apestaart)casanumber7.be!