Gepost op

Mobiele Gin-Tonic Bar Huren of Gin-Tonic Tasting op Locatie

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren

Een mobiele gin-tonic bar huren en gin-tonic tasting met absolute klasse en sfeer. Voor een snelle offerte, ook voor onze mobiele cocktailbar, kunt u een e-mail sturen naar bar@casanumber7.be. Wij zijn ook in staat om een totaal concept voor u te realiseren. Ons motto is: kwaliteit is een keuze! Daarom verkiezen wij ervoor om een high-end mobiele bar in te zetten met eventueel als toevoeging onze mobiele sigarenbar. Als drankspeciaalzaak hebben wij onder andere een specialisatie in rum, whisky, gin, sigaren en cocktails. Een mobiele gin-tonic bar huren zorgt voor ambiance op elk evenement. Al onze klanten zijn keer op keer erg enthousiast over onze manier van werken en dat maakt ons nog enthousiaster. Een privé of deelname aan een gin-tonic tasting kan in onze bar. Ook voor op locatie kunt u een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren. Kijk hiervoor verder bij het tabblad ‘Foto’s’. Wilt u informatie aanvragen over het huren kunt u het beste klikken op het tabblad ‘Mobiele gin-tonic bar huren’. Een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren kunnen wij verzorgen geheel naar uw wensen. Op deze pagina leggen wij middels foto’s en tekst de betekenis van een sfeervolle gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren uit.[tabs]

[tab title=”Foto’s”]

Wij hebben goede ervaringen van onze klanten met het verhuren van de mobiele gin-tonic bar. Hieronder enkele voorbeelden waarbij we altijd de keuze bieden uit meerdere gin&tonic’s. Uiteraard geserveerd in een ballonglas met veel ijs en botanicals indien nodig.

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Steigerhouten gin-tonic bar te huur
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Inhuren van de mobiele gintonic bar op locatie

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren

Verschillende gin-tonics gepresenteerd als perfect serve

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin-tonic bar met klasse stijlvol aangekleed
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Verzorgde gin&tonics op uw evenement
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin-tonic bar met personeel met kennis van zaken
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Proef verschillende gin&tonics
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Gin&Tonic tasting voorzien van alles
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Mobiele gin bar in België en Nederland
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
De foodtruck kan geleverd worden met catering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
GIN-TONIC TASTING IN ONZE BAR
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
8 Pure gins op tafel om te combineren met tonics
Gin tonic tasting of mobiele gin tonic bar huren
Sfeervolle mobiele gin-tonic bar

[/tab][tab title=”Tasting”]Een gin-tonic tasting bij Casa N°7 is een wereldreis langs 8 verschillende smaken en aroma’s in een gezellige setting. Van kruidig, tot citrus, floraal, exotisch en zoet. Daarnaast worden er bewust gins met verschillende alcoholpercentages naast elkaar gezet in combinatie met uiteenlopende tonics.  De 8 gins proeven we puur en met verschillende tonics. Tot slot serveren wij jullie favoriete gin-tonic naar keuze in een echt ballon glas. Aan het einde van de avond zijn alle gin en tonics te koop. De tasting vindt plaats achterin onze espressobar waar iedereen het gezellig kan maken met elkaar!

Privé gin-tonic tasting:

Indien u een gin-tonic tasting op locatie wenst kunt u een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar bar@casanumber7.be. Graag vernemen wij het aantal personen, de locatie, datum en eventuele andere wensen. Uiteraard is het ook mogelijk een gin-tonic tasting te organiseren in onze eigen degustatieruimte.

Deelname aan een niet-privé tasting kan vanaf 30€ per persoon. Voor data en andere vragen kunt u e-mailen naar bar@casanumber7.be.

[/tab][tab title=”Op Locatie”]Vanwege de grote vraag en ter aanvulling van onze tastings in de espressobar bieden we de mogelijkheid om onze locatie af te huren voor een privé sigaren, whisky, rum en gin-tonic tasting. Anderzijds zijn wij in staat met onze mobiele gin-tonic bar (in verschillende uitvoeringen) te verplaatsen binnen België. Voor een offerte bij ons in Turnhout op een andere locatie kunt u contact met ons opnemen via bar@casanumber7.be.[/tab][tab title=”DIY”]

Do It Yourself gin-tonic bar huren

Het is mogelijk om bij ons de Do It Yourself gin bar te huren. Op die manier kunt u de kosten in de hand houden of ook voor kleinere evenementen een gin-tonic bar organiseren.

Hieronder een korte uitleg voor een evenement tot 75 personen vanaf 575 Euro betreffende een gin-tonic bar huren:

 • 6 Flessen gin (naar schatting 250 €) met daarbij 12 flessen geleverd waar u het retourrecht op krijgt (5cl = 1 consumptie)
 • 3 Verschillende trays met tonic (naar schatting 100 €) met daarbij 6 trays geleverd waar u het retourrecht op krijgt (1 trays = 24 consumpties)
 • Botanicals optioneel vanaf 24,95 € tot 32,95 € per set (niet meegerekend bij de indicatie)
 • Jigger en cocktailbar spoon a 18,95 €
 • Huur mobiele steigerhouten gin bar inclusief 60 ballonglazen, ijsemmer, wijnemmer en koelkast voor het koelen van tonics en aanhangwagen voor 1 dag 200 € (24 uur lang). Extra huren van de gin bar om na 24 uur terug te bezorgen bespreekbaar. Zonder aanhangwagen krijgt u een korting van 50 €. Waarborg voor de bar, apparatuur en accessoires is 300 €.         

Ijsblokken vragen wij zelf te voorzien. Wij vragen een voorschot voor het reserveren van de bar, een waarborg voor de bar, aanhangwagen en accessoires. Daarnaast vragen wij een kopie van uw identiteitskaart. U kunt het geheel in Turnhout afhalen.[/tab][tab title=”Mobiele Gin-Tonic Bar Huren”]

Het aanbod qua mobiele gin-tonic bar huren

Mobiele gin-tonic bar huren:

Een mobiele gin-tonic bar huren voor een bedrijfsevenement of feest is mogelijk met en zonder personeel. Afhankelijk van uw keuze kunt u de kosten kosten beperken of juist kiezen voor een complete invulling van uw event. 

Indien u besluit een mobiele gin-tonic bar in te zetten kunt u er vanuit gaan dat uw gasten tijdens en achteraf enthousiast zijn en losser praten over het ‘onderwerp van de gelegenheid’ tijdens het evenement. Het voordeel is dat de gasten enthousiast worden gemaakt en ook met gasten buiten hun ‘kring’ een gesprek aan gaan. Daarnaast geven onze producten vanwege de hoge kwaliteit een blijvende herinnering met positieve associatie.

Wij werken graag met professionele bartenders met goede opleiding. Indien u interesse heeft in een op maat gemaakte offerte graag de antwoorden op onderstaande vragen te e-mailen naar bar@casanumber7.be. U bent niet verplicht alle antwoorden in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken op 014-411278.

 1. Wilt u een omschrijving geven van het evenement?
 2. Hoeveel personen verwacht u op het evenement? Op basis hiervan kunnen we u een gepersonaliseerd aanbod doen qua budget.
 3. Wenst u te werken met onze mixologists (bartenders) en welk aantal? Het is mogelijk om 1 van onze bars zonder personeel in te huren (regio Antwerpen). Ook is het mogelijk de complete bar (DIY) met aanhangwagen, producten en accessoires te huren.
 4. Is er een datum bekend?
 5. Hoeveel uur wilt u de bar inzetten en kunt u een begin en eindtijd aangeven?
 6. Heeft u telefoon- en adresgegevens en eventueel een BTW-nummer voor de offerte? We vernemen graag voor welke locatie u een offerte wenst.

Onze klanten kennen ons via de winkel, mond-tot-mond reclame, events of vinden ons via internet. Indien u wenst kunt u voor een gin-tonic tasting of mobiele gin-tonic bar huren op locatie een e-mail sturen naar bar@casanumber7.be![/tab][/tabs]